Energiarendszer helyreállítás

Ha egy szakmán kívül egyénileg fejlődő, majd saját platformon, önálló világértelmezéssel színre lépő ember el szeretné kerülni a szakmai rivalizálást, olyan önálló területre érdemes mennie, ahol (még) nincsenek kollégái. Meg is alapítottam a magam területét. Az a neve, hogy plasztikai szellemsebészet.

A személyes kapcsolat előtt leendő ügyfeleimnek gondolatban regisztrálniuk kell. Ez több okból is szükséges, amik közül az egyik az, hogy egyedi tudással rendelkezem, azaz vannak olyan problémák, amit csak én tudok megoldani. Amiket más is meg tud, a regisztráció a számára ideális szakemberhez irányítja. Akivel találkoznom kell, azzal találkozni is fogok.

A leggyakoribb eset egy 1 órás beszélgetés, ami lehet ennél (akár sokkal) rövidebb és lehet (sokkal) több is. Egy átlagember energiaszintje amúgy is nehezebben viselne el egy velem eltöltött órát, mint egy erre felkészült, így érdemes ez előtt a kép előtt ülni és időnként a kép mögé nézni. Ez természetesen bárki számára használható holo sugárzó, ami egy felkészülési program sablont tartalmaz és nem csak a velem való találkozásra való felkészülésre alkalmas, hanem bármilyen felkészülésre. Egy ilyen 1 órás találkozás megfelel magának a gyógyításnak, aminek könnyen lehet számomra jóval hosszabb ideig tartó vonzata, amiben egyedül meditálva végzem el a dolgom.


Plasztikai szellemsebészet

1. Az imént említett 1 órás beszélgetés, mely közben zajlik az elmémmel a beavatkozás. A technikákat a gyakorlat tanította meg nekem, amit spirituális közelharcok során fejlesztettem ki és emellett kiválóan alkalmas mentális betegségek gyógyítására is.

2. Aura Styling. A jóléti és szépészeti beavatkozás hozzávetőleges időtartama 3 nap. Ennyi idő alatt készül el a személyes program, majd a program alapján készül el a szellemsebészi beavatkozás.

3. Aura Tetoválás. Ha a ma embere nyelvén kellene egyszerűen elmondanom és azt a címbe helyeznem, hogy mindenki jól értse, így tudom két szóval elmondani, mit is csinálnak valójában a mesterek. Én azonban nem vagyok mester, inkább művésznek mondanám magam. Ennek a művészetnek a kifejeződése ezekben a tetoválásokban jelenik meg. Egy nap alatt megvagyunk vele.

4. Aura Restart. A beavatkozás pár percet vesz igénybe. Ez után egy kb. 3 éves időszak veszi kezdetét, melynek közepén történik maga az újjászületés. Előtte életed régi filmjéből való becsületes távozás előkészítése zajlik, utána az életed új filmjébe való belépésed megvalósítása. Mivel ebben a környezetben csak Feladatra használhatók azok a beavatásaid, amikre még nem vagy megérve, lehet hogy a garancia tovább tartja a 3 év utáni időt. Azaz te is kellesz ehhez és fel kell készülnöd arra, hogy a felelősséget a saját válladra helyezd.


Kérdések

1. 1 órás beszélgetés

- Mit fejlesztettél ki a mentális közelharcok során?
- Az elmém képes a másik ember elméjébe hatolni és ott változtatni dolgokon.
- Hogy képzeljem ezt el érthetően?
- Mintha rácsatlakoznék a gépedre, ahol elindítok egy scan & clean-t, felülírom a sérült file-okat és ellenőrzöm a beállításokat.
- A felülírásra mondasz példát?
- Alkoholisták esetén felül tudom írni a saját beállításaimra. Azaz ihatsz, de nem leszel a rabja.
- A beállítások mik?
- Az emberi agy olyan, mint egy holografikus computer, aminek vannak ideális beállításai. Ekkor jól érzed magad a bőrödben és a környezetedet sem terheled. Ám ezek a beállítások idővel elállítódnak és ezeket hozom helyre.
- Miért állítódnak el?
- Mert nem a saját álmaidat követed, hanem jobban hiszel másoknak.

2. Aura Styling

- Mi történik ez alatt a három nap alatt?
- Lehetőleg egymás közelében kell lennünk.
- Mit kell csinálnunk?
- Semmit is lehet, mert csak akkor kell beszélgetnünk, ha valamilyen vetület az ember döntésétől függ.
- Kik döntenek még?
- A felettes én és az angyali szintek. De ami az ember kompetenciája, azt megkérdezem és tudunk róla beszélgetni.
- Mi lesz utána?
- Ugyanaz, ami enélkül lett volna, csak figyelembe vannak véve a személyes szempontjaid.
- Mitől styling ez?
- Itt most a lélek és a szellem felé szépítkezel, de ezek jó hatással lesznek a testre is.

3. Aura Tetoválás

- Mi tart ezen egy napig és hogyan telik ez az egy nap?
- Egymás társaságában. Eközben a lehetőségeid alternatív valóságokban futnak és onnan tudom mit kell tetoválnom, milyen eredményeket hoznak.
- De mit tetoválsz?
- Mintha kötelezően érintendő állomásokat telepítenék egy olyan holoGPS-be, ami aztán el is indul az agyadban és hatása megjelenik a vetítésedben.
- Mit jelent ez lefordítva?
- Megváltozik az életed és te mindenképp ott leszel, ahol lenned kell (lenni akarsz). Persze csak ha teljesítetted a szükséges feltételeket, hogy alanyi jogon valósíthasd meg ezeket az álmaidat. Ha nem teljesíted ezeket a feltételeket, le is térhetsz az útról, hisz megteheted, hogy nem hallgatsz a GPS-edre és másmerre kanyarodsz. Ennek előnye, hogy később az "újratervezés" képzeletbeli gomb megnyomása után visszanavigál, ha meggondoltad magad.
- Mit tartalmaznak még ezek a tetoválások?
- Garanciát a személyes érettségre. A tanulóprogram hozzá a cég ajándéka.

4. Aura Restart

- Hogyan történik technikailag és miért tart csak ilyen rövid ideig?
- Technikailag csak egy kódot kell aktiválnom, ezért tart ilyen rövid ideig.
- Hogyan történik az átlépés?
- Egyik reggel fog megtörténni az ágyadban, amikor felébredsz valamikor a közepén.
- Milyen lesz a változás?
- Észre se veszed. Aztán később biztos gyanítani fogod, hogy ez a pár perc az oka mindennek.
- Oka mi mindennek?
- Nem tudom, mert egyediek a forgatókönyvek. Ezek csak keretek, amiket te töltesz meg tartalommal.


Megjegyzések


  • mivel ezeket az eljárásokat felelősséggel végzem, senki ne várjon gyors eredményt
  • mivel ezeket az eljárásokat felelősséggel végzem, itt nem a pénz az elsődleges, hanem az erre felkészültség
  • az eljárásaim összetettsége miatt sűrűn előfordulhat, hogy a gyógyprogram az illetőt ide-oda viszi egy orvoshoz, természetgyógyászhoz, vagy épp feltalálnak egy új gyógyszert-gyógyeljárást, ezért a végén a gyógyulást nehéz lehet hozzám kötni
  • az árnak csak egy részét képezi a pénz, a többit a paciensnek magának kell megoldania