Holo átírásos gyógyítás

A holo átírásos gyógyítás egy saját találmány, ami szorosan kapcsolódik az emberi tudat új felépítése nevű programomhoz. Eredetileg olyan tiszta tudatok kimentéssel egybekötött emlékvesztéses gyógyítására fejlesztettem ki, akik ide tévedve szembesültek a világunkkal, ám a technika jól használható emberi betegségek gyógyítására.

Holo programozásos átírással gyakorlatilag bármilyen betegségből ki lehet gyógyulni. Ami miatt nem teszi ezt mindenki, az a dolog paciens oldalon jelentkező nehézségeivel magyarázható. Ebben az esetben ugyanis az Ügyfélnek meg kell felelnie azoknak a szempontoknak, ami indokolja azt hogy miért is legyen egészséges. Az emberek azt hiszik csak pénzzel minden megoldható. Aki ebben a tévhitben él, annak bátran ajánlom azokat a gyógyítókat, akik ilyen feltételekkel is elvállalják a gyógyítást. Az én álláspontom az, minden betegség egy belső probléma külső megjelenése és ha a beteg nem hajlandó foglalkozni betegségének igazi okaival, akkor nem érdemli a gyógyítást.

A holo átírásos gyógyítás technikai menete azon alapszik, hogy tudati utazást hajtunk végre egy olyan világba, ahol az Ügyfél egészséges. A gyógyítás leprogramozása után a beteg elindul egy úton, aminek végén egészségessé válik. Ezt a folyamatot azonban végig állnia kell! A programozás és az energiával gyógyítás között az a különbség, hogy a program csak egy forgatókönyv. amit el kell tudni játszani. Azért nem számítok sok emberre, mert maga a gyógyulás évek múlva valósul meg (ha sikerül a paciensnek végigcsinálnia) és a jellege miatt kevesen tulajdonítanák nekem, mivel a forgatókönyv mindig a megfelelő emberhez irányítja {vagy feltalálnak egy új gyógyszert/gyógyeljárást, ami ide szükséges), aki lehet egy természetgyógyász vagy orvos.

Mivel ez a gyógyítás jócskán túlmutat a hétköznapi (egy) valóság megértési szintjén, nem igazán lelkesedem azért, hogy ilyesmit olyan embereken végezzek, akik az egy valóság hitében élnek. Ennek részleteit személyesen vázolnám, ha lesz ilyesmire érdeklődő.