Oktatás és Tanítás

Ezoterikus csoportot eddig sem terveztem alapítani, most sem teszem és reményeim szerint ilyen gondolatok a jövőben sem keletkeznek bennem. Az általam kifejlesztett modern ezoterikus irányzatot pedig eleve az internetre alapoztam, így az oktatási rendszere is arra épül. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne kapcsolódásom az oktatáshoz.

Többek között azért, mert még annak idején kidolgoztam egy ezoterikus oktatási rendszert Racionális Ezotéria néven és ha érkezik felkérés, az ilyesmire nem mondhatok nemet. Elsősorban annak lenne értelme, ha ezoterikus csoportokba kapnék meghívást, hogy erről egy ilyen alkalommal beszéljek.

Sajnos a közel 20 éves mélytransz meditációm sok speciális elemeket is tartalmazott, amikre most nem térnék ki bővebben. Viszont bizonyítást nyert, hogy a magasabb dimenziós csatamezőn nincs pincér, sem fogorvos. Mivel az események sodrában egy csomó fogam kiesett, olyan hatást keltenék, mint Samuel L. Jackson, ha előadást kellene tartanom. Úgy gondolom ezt akkorra lenne érdemes napolni, amikor újra megtanultam beszélni majd az új fogaimmal.

Az egyéni felkészítés már egy másik dolog, amiben komoly tapasztalatokat is szereztem. Ugyanis voltak olyan évek, amikor internetről engem megkereső emberek fejlesztését is tudtam vállalni. Ennek ideális ideje 8-14 hónap attól függően, a felek nyitottak-e közös feladatvégzésre. Mivel ez bennlakásos project, aki ilyesmin gondolkodna, erre az időre teljesen fel kell hagynia régi életével, aztán utána visszatérhet oda, ahol egyedül folytatja tovább önmagával a munkát.

Az egyéni felkészítés két részből áll. Az egyik az IQ fejlesztés, a másik a spirituális csatornák fejlesztése. Ezeket meg lehet valósítani úgy is, hogy a két külön szobában tartózkodunk és nem is szólunk egymáshoz és úgy is, hogy minden kérdésre válaszolok, ami felmerül. Alapvetően az az álláspontom, hogy mindent megmutatok és az a tiéd, amit megértesz belőle.

Az intelligencia nem csak a hagyományos utakon fejleszthető és az elmém képes arra, hogy ilyen fejlődést más emberek esetében is megvalósítson. Felhívnám a figyelmet arra, hogy aki ilyen döntésre vállalkozik, annak az élete biztosan megváltozik! A magas intelligenciaszint azonban mindenképp kiragadja az embert az addigi közegéből, ahol többé már nem képes az ember magát jól érezni, ha a környezet nem követi az egyén fejlődését.

Aki ilyesmire vállalkozik, évekre számítson, amíg a folyamat tart. Sokszor kemény próbákkal és szenvedéssel járhat az út, amit egy mentális rajt-cél programmal fektetek le, ám nem én töltöm fel tartalommal, hanem az, aki ezt bevállalja.